KÜTAHYA / MERKEZ - Lala Hüseyin Paşa İlkokulu

Mrt

Kütahya Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik sıfır atık bilincinin gelişmesi amacıyla seminer çalışması yapıldı.

Mrt

Tüm sınıflarımızda dilimizin zenginlikleri ile ilgili etkinlik ve oyunlar, şubat ayı boyunca devam etti.

Nis

Kütahya TEMA Vakfı yetkilileri 6 Nisan Perşembe günü okulumuzda öğrencilerimize yönelik bir sunum gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizle sohbet havasında gerçekleşen sunumda öğrencilerimiz ağaçlandırmanın önemi çevre koruması gibi konularda bilgi sahibi oldular.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilerin katıldığı Genel Tarama Test ve Ölçümlerine okulumuzdan 3/A sınıfı öğrencileri katılım sağladılar. 29.03.2023 tarihinde teste ve ölçümlere tabi tutulan öğrencilerimiz oldukça heyecanlıydı.

Mrt

Şanlı tarihimizin en önemli günlerinden birisi olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale’yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımızı saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Mrt

"Çanakkale Savaşları Mobil Müze Projesi" kapsamında okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencileri sınıf öğretmenleri eşliğinde 13 Mart 2023 günü mobil müzeye ziyaret gerçekleştirdiler.

Mrt

Öğrencilerimizde deprem bilincini canlı tutmak amacıyla 13 Mart 2023 tarihinde deprem tatbikatı gerçekleştirdik. Deprem öncesinde, sırasında ve sonrasında yapılacaklar ile ilgili verilen bilgilendirmenin ardından gerçekleştirdiğimiz tatbikatta öğrencilerimiz tüm kurallara uyarak başarılı bir tatbikat gerçekleştirdiler.

Mrt

Okulumuzda başlattığımız "Bizim İçin Değerlisin" projesi kapsamında doğum günü olan öğrencilerimizin isimlerini okul televizyonunda yayınlayıp günlerinin güzel geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Proje kapsamında hedefimiz eğitim öğretim yılı içerisinde doğum günü olan öğrencilerimizin günlerini eksiksiz kutlamaktır.